Installatiebedrijf Jan Wold Delden
 
Installatiebedrijf Jan Wold Delden


24-UURS SERVICE

Onze calamiteitendienst staat uitsluitend
in geval van nood dag en nacht voor u paraat!

Lees meer


SPECIALISTEN

Met bijna 25 jaar ervaring in de installatietechniek mogen wij ons best specialist noemen.

Lees meer


HOGE KWALITEIT

U stelt hoge eisen aan uw investering, daarom gebruiken wij alleen producten van hoge kwaliteit.

Lees meer
 
 

Water een eerste levensbehoefte

 • Vakkundig aanleggen
  Water is een van de eerste levensbehoeften. Daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijke zorg gebeurt. Dan belt u ons als deskundige, voor veiligheid en duurzaamheid.

 • Kenmerken voor kwaliteit van kranen
  Met name bij de keuze van kranen is het verstandig u grondig te informeren en deskundig te laten adviseren. Want kranen moeten voortdurend aan hoge eisen voldoen. Kwaliteitskranen onderscheiden zich door een bijzonder soepele werking en de toepassing van de modernste keramische afdichtingen. Deze afdichtingen zorgen er voor dat de watertemperatuur niet geleidelijk verandert en dat de waterstraal met gelijke kracht blijft stromen.

 • Functionaliteit met een volmaakte vorm
  Er worden kranen aangeboden voor wastafel, bidet, douche en ligbad. Door hun vormgeving en het toegepaste materiaal brengen ze een persoonlijke stijl over en zetten ze in uw badkamer het puntje op de i van design.

 • water

 • Mengkraan
  Bij een mengkraan mengt u de watertemperatuur tot deze overeenkomt met uw voorkeur. Te onderscheiden zijn: eengreepsmengkranen die u met één hand bedient door middel van een hendel, en tweegreepsmengkranen waarbij de watertemperatuur met twee handen wordt ingesteld met afzonderlijke hendels of draaiknoppen voor warm en voor koud water.

 • Thermostatische kraan
  Bij deze kranen kunt u de temperatuur vooraf met één handbeweging op de graad nauwkeurig en veilig instellen. Ze werken zonder temperatuur- en drukvariaties, zijn voorzien van een ingebouwde ‘verbrandingsbescherming’ en verbruiken 40 tot 50% minder water dan mengkranen.

 • Het vervangen van een handdouche is de eenvoudigste en snelste manier om uw badkamer te renoveren
  Aangezien alle GROHE handdouches dezelfde universele bevestiging hebben, passen ze op iedere doucheslang. Uw huidige douchekop vervangen door een GROHE douchekop is een eenvoudige, goedkope oplossing om je badkamer een nieuwe look te geven.

 • Waterbesparende technologie
  Vele douches zijn momenteel uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie, voor handdouche en baduitvoering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

kokendwaterkokendwater

 • Direct kokend water voor meer comfort
  Kant en klaar heet (50-65 graden) of kokend (100 graden) water met één draai aan de kindveilige druk-draai bedieningsknop; een onmisbare hulp in de keuken. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar. Direct thee/koffie zetten, heet water voor de maaltijdvoorbereiding, voorverwarmen van borden en serveerschalen, het reinigen van vette pannen/schalen en het uitkoken van de babyflesjes of maken van babyvoeding. Een winst in tijd en inspanning.
Installatiebedrijf Jan Wold Delden

Laatste nieuws

08.06.16Binnenkort meer nieuws over zonnepanelen.

12.02.12

De zon is onze meest duurzame energiebron. U kunt gratis zonne-energie gebruiken voor warm water en verwarming, en voor het produceren van elektriciteit.

TL Compact. 1 V. 110 L boiler

Nefit SolarLine Zonneboilersystemen

Voor warm water en verwarming. Bespaart tot 60% op energie voor warm water. Voor meer informatie klik hier.