Installatiebedrijf Jan Wold Delden
 
Installatiebedrijf Jan Wold Delden


24-UURS SERVICE

Onze calamiteitendienst staat uitsluitend
in geval van nood dag en nacht voor u paraat!

Lees meer


SPECIALISTEN

Met bijna 25 jaar ervaring in de installatietechniek mogen wij ons best specialist noemen.

Lees meer


HOGE KWALITEIT

U stelt hoge eisen aan uw investering, daarom gebruiken wij alleen producten van hoge kwaliteit.

Lees meer
 
 

Centrale Verwarming zowel behaaglijk als design

 • Overal de juiste warmte
  Om voldoende warmte te hebben in een ruimte dienen vooraf een aantal criteria bepaald te worden; de maten van de ruimte, de isolatiewaarden en het doel waarvoor de warmte is bedoeld; betreft het een woonsituatie, werkruimte, ontspannings-/inspanningsruimte of anderszins. Deze gegevens worden in een rekenmodule gebruikt die exact berekent welke waarden nodig zijn om het juiste klimaat in uw omgeving te creëren.

 • Mogelijkheden voor verwarming zijn:
  Paneelradiatoren - kolom - plint - badkamer - verticale/horizontale design - elektrische radiatoren - aluminium radiatoren - vloerverwarming - vloerconvectoren - thermostaatregeling.

centraleverwarming

 • Badkamer radiatoren
  Badkamer radiatoren zorgen voor behaaglijkheid en warmte in de badkamer, zijn ideaal voor het ophangen en snel drogen van handdoeken en zijn er in modellen voor elk type badkamer.

 • Woonkamer radiatoren
  Ongeacht voor welk doel er moet worden ingericht, je volgt je eigen smaak en stemt dit af op de locatie. Hoe individueel warmte eruit kan zien, bewijzen de in diverse modellen beschikbare radiatoren voor uw klassieke, eigentijdse of moderne interieur. Voor elke plek een passend model voor een harmonieus geheel.

 • Nieuwe radiatoren
  De nieuwe radiatoren hebben een hoge warmteafgifte, verbruiken minder liters water en zijn energiezuinig, waarmee u dus energiekosten bespaart. Wellicht een overweging voor vervanging waard. Lage temperatuur verwarmingssystemen besparen al gauw 15% en creëren in vergelijking met vele andere verwarmingsoplossingen een beter binnenklimaat.

 • Leveranciers
  De leveranciers waar wij graag mee werken hebben kwaliteit hoog in het vaandel en dragen de ISO 9001 certificatie, geleverd door de TÜV, waarbij de kwaliteit en warmteafgifte ook wordt getest en erkend door vermelde instituten.

 • Onze specialisten in verwarming zijn o.a.: Radson, Jaga, Vasco, Zehnder en Tempro, voor veel meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen klik op het betreffende logo in de scrollbanner van onze site.

Installatiebedrijf Jan Wold Delden

Laatste nieuws

08.06.16Binnenkort meer nieuws over zonnepanelen.

12.02.12

De zon is onze meest duurzame energiebron. U kunt gratis zonne-energie gebruiken voor warm water en verwarming, en voor het produceren van elektriciteit.

TL Compact. 1 V. 110 L boiler

Nefit SolarLine Zonneboilersystemen

Voor warm water en verwarming. Bespaart tot 60% op energie voor warm water. Voor meer informatie klik hier.